Tromsø Golfklubb Tilbake til startsiden
Forsiden     Parken   Golfforum   Turnering   Kurs   Golfpro  
Tromsø Golfpark
Baneguide Trening og fasiliteter Fotoarkiv

Starttid

Bestilling av starttid kan gjøres på flere forskjellige måter:
1) Bestilling over nettet.
2) Telefonisk ved å ringe parken. Se kontaktinformasjon for telefonnumre.
3) Send en e-post til parken. Se kontaktinformasjon for adresse.
4) Direkte på anlegget i klubbhuset.
Hvis klubbhuset er ubemannet er det ved husets inngangsdør en bu hvor registrering og betaling gjøres.

Drivingrange
Rangen i parken har 20 utslagsteder og er ny for sesongen 2003. I planene for videreutvikling av denne delen av anlegget er det prosjektert med overbygg på samtlige utslagsteder. Disse forventes ferdigstilt i løpet av sesongen 2003, og vil bidra til en økt komfort i forhold til undervisning og vær og vind.
Hovedpartnere for driving rangen er Scandic Tromsø

 

Puttegreen og treningsbunker

Like ved drivingrangen ligger en puttegreen og en treningsbunker. Plasseringen er gjort for å gi deg en optimalisering i forhold til oppvarming og trening, da disse i tillegg ligger like ved Hull 1 og 10. På denne måten kan du trene og på samme tid følge med ballrennen, slik at du unngår stress og unødvendig venting på teeoff.


Av andre treningsfasiliteter som er under planlegging vil det i løpet av inneværende sesong bli åpnet et eget felt for trening på Pitch og Chip. Dette feltet er i direkte tilknyttning med de andre fasilitetene og følger tanken om en optimalisering av treningen gjennom å bygge anleggene i direkte tilknytning til hverandre. Banen vil inneholde målfelt i avstandene fra 100m til 25m.

Klubbhus

Noe av det første du kommer til når du besøker parken er vårt hyggelige klubbhus. Her er det i sesongen mulig å få enkel servering og kioskvarer. I tillegg er det her du bestiller og betaler greenfee. Inne i lokalene finner du også vår proshop, med et godt utvalg av alt en golfspiller måtte begjære og ha behov for. Utenfor klubbhuset er det mulig å nyte en forfriskning eller grille på vår store fellesgrill. Ved ønske om spesiell tiltrettelegging av servering for arrangement bes du kontakte daglig leder Rune Karlsen som vil være behjelpelig med å svare på dine spørsmål og legge til rette for et vellykket arrangement. Blant våre samarbeidspartnere er det mange bedrifter som vil kunne være behjelpelige etter behov.


Parkering

Parkering gjøres på henvist område like ved parkens klubbhus. Det er godt skiltet og enkelt å finne frem til disse fasilitetene.