Tromsø Golfklubb Tilbake til startsiden
  Klubben   Parken   Golfforum   Turnering   Kurs   Golfpro  
Tromsø Golfklubb
Baneguide Fotoarkiv Lenker Priser og Medlemskap
Tromsø Golfklubb - Seniorside
Fra senior til veteran
05.06.2006: I år tituleres seniorene som veteraner. Det gjelder både kvinner og menn. Tirsdag skal være ”vår dag”, og vi skal gjøre det hele minneverdig. Kom kvinne og mann av huset. Ta med vennespillere og begynn i morgen.

Gå sammen minst to og to, legg signert resultat i boksen. Det blir premier på premier i løpet av sommeren og ved sesongslutt en større affære til de heldige. Vi skal heller ikke glemme de mindre heldige.

I løpet av sesongen kvalifiserer vi oss for finalespill i slutten av sesongen. Mer om dette senere.

Godt mot og god golf.

NB. Vi er redd for at mange ikke er med på e-post listen. Send til meg på benygaard@online.no eller ring 952 68 650
Seniorgolf på tirsdag
24.10.2014:
Heia alle seniorspillere, vi spiller en runde seniorgolf for de som ønsker det førstkommende tirsdag 16/9. Teeoff kl 10.00. Vær velkommen, mvh. Kjell Johannessen
Seniorgolf på tirsdag
25.9.2014:
Heia alle seniorspillere, vi spiller en runde seniorgolf for de som ønsker det førstkommende tirsdag 16/9. Teeoff kl 10.00. Vær velkommen, mvh. Kjell Johannessen
14.9.2014: 
14.9.2014: Seniorgolfere! Som ønsker å spille en runde, kan møtes tirsdag 16/9. God værmelding. Tee off kl 10:00.
Om seniorgruppa
Vi er flere som kan tenke seg litt mer aktivitet av seniorer, og kanskje bør vi gjøre noe med det ved å starte en egen gruppe.

Jeg sendte forleden ut en e-mail til de over 55 og ba om respons. Mange nok av våre kjente medlemmer har meldt sin interesse til at vi skal gå i gang, og vi tar peiling på å møtes etter påske for å drøfte et opplegg og finne fram til hvem som skal få gleden av å være med i en slik komite og hva oppgavene skal være.

Mange av våre medlemmer har venner og kjente som kan tenke seg å være med i golf. Vi har selvfølgelig også interesse å få slike med, så meld gjerne på, bli fadder og følg for dine vordende golfvenner. Vi skal overveie eget kurs for disse.

Vi minner tilslutt om at aldersgrensen for senior er 50 år både for kvinner og menn.

Ha en riktig god påske og tenk på sommerens golf hvor vi alle skal gjøre det stort.

Foreløpig kontakt: Bernhard Martin Nygård (mailto:benygaar@online.no) tlf. 952 68 650